Yleistä tietoa moduulitaloista

Ennen aloitusta tehtäviksesi jää tontin ja rakennusluvan hankkiminen sekä maapohjatyön tilaaminen – Lapponialta saat vinkkejä yhteistyökumppaneista. Lue tästä lisää lupa-asioista.

EcoLine moduulitalo

EcoLine moduulitalo on energiatehokas ja ekologisesti kestävä.

Myös talon ulkovaipan sekä ikkunoiden ja ovien lämmöneristyskyky ja ilmatiiveys ovat energiatehokkaan talon tärkeimpiä ominaisuuksia.

Mitä paremmin talo on eristetty, sen pienempi energiankulutus. Energiatehokkaan talon hankinta maksaa itsensä takaisin.

Puu on Suomessa ekotalon rakennusmateriaalina luonteva vaihtoehto. Puu on uusiutuva luonnonvara, ja puuosien valmistus ja työstö kuluttavat vähän energiaa.

Puutuotteiden hiilijalanjälki on negatiivinen, koska ne sitovat hiiltä enemmän, kuin mitä niiden valmistus aiheuttaa päästöjä.

Vuonna 2050 huomattava osa suomalaisista asuu vuoden 2010 jälkeen rakennetuissa taloissa. Energiaa säästävä ekologisesti kestävä talo on järkevä sijoitus.

Mitä toimitus sisältää?

Toimitussisältö moduulitaloissa on vakioitu, mutta luonnollisesti voit tehdä eri materiaalivalintoja sekä valita lisävarusteita taloosi suoraan nettisivuiltamme. Saat samalla selville oman talosi hankinta hinnan. Lopullinen toimitussisältö on aina asiakaskohtainen.

Sisustusvalmis

Sisustusvalmis tarkoittaa, että talo toimitetaan sisältä paneloituna, mutta pinta- ja kalustetyöt sekä LVI- ja sähkötyöt jäävät asiakkaan vastuulle. Itse tekemällä säästät työkustannuksissa, mutta on hyvä tiedostaa, että rakentaminen vei oman aikansa ja saatat tarvita ulkopuolista apua. Toimitukseen kuuluu mallin muuttovalmiin vakio LVIS- ja rakennekuvat sähköisesti.

Muuttovalmis

Muuttovalmis vaihtoehdossa toimitamme moduulitalon, jossa muutat valmiiseen taloon. LVI- ja sähkötyöt, pintatyöt sekä kalusteasennukset on tehty sopimuksen mukaan.

Malliin on saatavana myös erittäin kattava lisävarustus: Ilmalämpöpumppu, aurinkopaneelit, sähköauton latauspiste sekä kevyttakka. Kysy lisää!

Pääset asumaan jopa päivässä!

Modernia ja energiatehokasta asumista, jossa laatu näkyy ja tuntuu!

EcoLine - muoviton talo

EcoLine Lapponia -taloissa on muuttovalmis-toimitussisällön lisäksi eristeenä hengittävä puukuitueriste sekä ilmansulkupaperi, jotka parantavat sisäilman laatua ja varastoivat hiilidioksidia. Talo on muoviton.

Malliin on saatavana myös erittäin kattava lisävarustus: Ilmalämpöpumppu, aurinkopaneelit, sähköauton latauspiste sekä kevyttakka. Kysy lisää!

Asumaan pääset jopa päivässä!

Modernia ja energiatehokasta asumista, jossa laatu näkyy ja tuntuu!

Tuotemerkki FCS

FCS on ympäristöjärjestöjen hyväksymä kansainvälinen puutavaran merkitsemisjärjestelmä.

Tonttiin liittyvät selvitykset ja rakennuslupa

Rakennuttaja selvittää tonttiin liittyvät selvitykset ja sekä rakennuslupa-asiat. Lupa-asioissa on syytä olla ajoissa liikkeellä.

Toimitamme lupahakemusta varten tarvittavat dokumentit. Autamme myös erikseen sovitusti lupa-asioissa ja tarvittavissa selvityksissä.

Olemme koonneet tälle sivulle lisää tietoa selvityksistä ja lupa-asioista. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Perustukset

Maa- ja perustustöistä huolehtii rakennuttaja. Valmiit moduulitalot  asennetaan perustukselle. Perustus ja sokkeli antavat talolle ryhtiä ja suojaavat seinärakenteita lumelta sekä maan kosteudelta ja kylmyydeltä. Perustuksen minimikorkeus suomessa on vähintään 300 mm.

Annamme mielellään hyviä vinkkejä eri osaamisalan ammattilaisista liittyen maatöihin ja perustusten tekoon.

Sopimus

Teemme asiakkaan kanssa hankintasopimuksen, jossa liitteenä arkkitehtikuvat ja materiaaliluettelo.  Valintalistassa on runsaasti vaihtoehtoja materiaaleista ja tekniikasta, jotka lisäävät asunnon energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Sopimusehdoissa määritellään toimitusaika ja maksuehdot.

Talotoimitus

Toimitamme moduulitalot noin 3-4 kuukauden päästä siitä, kun rakennuslupa on myönnetty.

Toimitus ja purku

Kaikki toimitusajat, toimitustavat ja purku sovitaan aina erikseen. Kuljetushinta tarkistetaan toimituspaikkakunnan mukaisesti. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Yhteydenotot sähköpostilla

Myynti / Suomi

Tuhansien talotoimitusten kokemuksella yli 40 vuoden ajan.
Palkittua rakentamista kaikilla puumateriaaleilla.

Yhteydenotot sähköpostilla

Myynti / Suomi

Tuhansien talotoimitusten kokemuksella yli 40 vuoden ajan.
Palkittua rakentamista kaikilla puumateriaaleilla.

Lapponia House

Hammarsinmäki 26
Kirkkonummi

Lapponia House on Momo House Oy:n omistama rekisteröity tuotemerkki.

Y-tunnus: 2568524-5

Copyright 2022 © Lapponia House (Momo House Oy)
Yksityisyydensuoja ja evästeet
Verkkosivun suunnittelu MediaSPREA.

Jätä viesti